Тодор Енев пред Tennis24.bg: Ние сме отбор, играем всички заедно



06-04-2017 17:41 | Станко Димов

Станко Димов, пратеник на Tennis24.bg в Санта Марина

Капитанът на България Тодор Енев не скри задоволството си от победата с 3:0 над Армения на старта на двубоите от III група за Купа „Дейвис”. Националите ни не загубиха дори сет, а в петък им предстои важен дуел с Гърция, който ще бъде пряк двубой за първото място в група „А”.

„Сами видяхте, че няма лесни мачове. Всеки отбор се хвърля на максимума от възможностите си. Радвам се, че успяхме чисто да завършим всички мачове и се готвим за Гърция. Напълно концентрирани са всички момчета и се готвим да дадем всичко от себе си и в петък”, каза Енев пред Tennis24.bg.

Относно двубоите на Кузманов и Лазов на единично, капитанът каза следното: „Мико игра първи мач, който винаги е по-труден. Съперникът му също не беше никак лесен. Лазов направи перфектен двубой, изпълни всичко отлично, почти не допусна грешки. Важното беше да запазим сили за утре”.

„Грозданов и Лазаров също играха супер. Радвам се, че успяхме толкова убедително да минем през първия ден. Остават още два дни, всички се надяваме да успеем.

Отборът на Гърция е доста по-силен от този на Армения. Ще гледаме сега срещата между тях, ще направим анализ за утре. Момчетата познават добре следващия ни съперник, играли са срещу тях. Ние сме отбор и играем всички заедно”, завърши капитанът Енев.

ГАЛЕРИЯ ОТ ПОБЕДАТА НА ДВОЙКИ

ГАЛЕРИЯ ОТ ПОБЕДАТА НА КУЗМАНОВ

ГАЛЕРИЯ ОТ ПОБЕДАТА НА ЛАЗОВ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини