Лазов: Очаквах по-оспорван двубой (снимки)



06-04-2017 15:22

Станко Димов, пратеник на Tennis24.bg в Санта Марина

Александър Лазов записа втората си победа на единично за Купа „Дейвис”, след като надви с категоричното 6:0, 6:0 Микаел Аветисян от Армения. Благодарение на успеха България спечели дуела от Група „А” и вече може да мисли за предстоящия в петък сблъсък с Гърция.

ГАЛЕРИЯ ОТ ПОБЕДАТА НА ЛАЗОВ ВИЖТЕ ТУК!

„Очаквах малко по-оспорван двубой. Имаше доза напрежение в началото, първи мач пред родна публика. След като взех първите няколко гейма се успокоих и успях да развия играта си”, коментира след срещата Лазов.

„Времето наистина не е приятно, вчера не успяхме да играем и тренираме, ден и половина не пипахме ракетите. Затова началото на мача беше по-бавно".

Относно предстоящият двубой с Гърция в петък, левичарят каза следното: „Надявам се да излезем крайно мобилизирани, да покажем добра игра и да се поздравим с успеха”.

Победителят от групата ще срещне спечелилия Група „D”, където изявен фаворит е съставът на Ирландия. „Засега гледаме мач за мач, нека първо да се класираме, да се справим с Гърция, чак тогава ще мислим за Ирландия. Техния ранкинг (на гърците) не е като на ирландците, но това е Дейвис къп, в никакъв случай не трябва да ги подценяваме”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини