Гледайте онлайн тук Григор Димитров срещу Баена



03-10-2020 12:45 | Tennis24.bg

Григор Димитров ще изиграе двубоя си от третия кръг на „Ролан Гарос“ в събота. Българинът ще се опита за първи път в своята кариера да се класира за втората седмица на единствения турнир от Големия Шлем, който се провежда на клей.

Това ще бъде общо петият му опит на тази фаза в Париж и четвърти пореден като със сигурност опонента му ще бъде най-приемливият досега.
Роберто Карбаес Баена за първи път в своята кариера достигна до третия кръг на който и да е турнир от Шлема. Повече от впечатляваща обаче беше победата му над 9-ия в схемата Денис Шаповалов след петчасова битка в предишния кръг.

Най-доброто класиране в ранглистата на Карбаес Баена е 72-ро място, а понастоящем той се намира на 101-ва позиция, а представянето му в Париж му гарантира завръщане в топ 100.

Григор Димитров пък ще излезе пределно мотивиран в опит за първи път в кариерата си да запише три поредни успеха на „Ролан Гарос“.

Димитров и Карбаес Баена не са срещали досега в официален мач, а днешният им двубой е трети от програма на корт „Симон Матийо“. Това означава, че мачът помежду им ще започне около 16 часа българско време, стига дъждовното време във Франция да не обърка отново сметките.

ГЛЕДАЙТЕ ДВУБОЯ ОНЛАЙН ТУК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини