Григор ще бъде поставен под №3 в Индиън Уелс, Ноле е №10



04-03-2018 17:27 | Станко Димов

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще бъде поставен под №3 в основната схема на турнира в Индиън Уелс, който започва на 8-и март. Пред Гришо са единствено Роджър Федерер и Марин Чилич. Любопитното е, че под №10 сред поставените, към момента, е Новак Джокович.

Сърбинът не е играл от Australian Open насам, а в началото на февруари претърпя „лека операция“ на лакътя на дясната ръка.

На този етап не е известно дали Джокович ще участва на турнира в калифорнийската пустиня, или не. Първоначалните информации за сърбина бяха, че той ще е готов за сезона на клей. В последствие обаче стана ясно, че Ноле се възстановява много по-бързо от очакванията, което даде надежди, че ще го видим на корта още на турнирите в САЩ.

Ето и първи 10 поставени в Индиън Уелс към момента: Федерер, Чилич, Димитров, Зверев, Тийм, Дел Потро, Андерсън, Сок, Пуй, Джокович.

Припомняме, че аут от турнира са Рафаел Надал, Анди Мъри, Стан Вавринка, Давид Гофен, Жо-Вилфред Цонга, Ришар Гаске и др., които се възстановяват от контузии.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини