Джокович се завръща в Индиън Уелс?



03-03-2018 10:30 | Николай Драганов

Новак Джокович може да се завърне на корта за "Мастърс" турнира в Индиън Уелс, пише сръбското издание Novosti и популярната тенис журналистка Карол Бушар. Сърбинът претърпя медицинска интервенция в началото на февруари, а наскоро започна тренировки и на корта.


Според информацията, Ноле има интерес към участие в Индиън Уелс, където има пет титли, включително три поредни в периода 2014 - 2016-та година. През следващата седмица той ще премине през решителни медицински тестове, които трябва да потвърдят или да отхвърлят неговото участие на първия за годината "Мастърс".


"Новак е Лас Вегас, тренира. Планира да играе в Индиън Уелс. Ще има последни медицински прегледи по-късно през следващата седмица. Засега звучи добре", написа Бушар. 

 

В средата на февруари бащата на Ноле Сърджан намекна, че изглежда по-вероятно Джокович да се завърне чак през май. Въпреки това сърбинът не е сред играчите, които са оттеглили заявката си за участие в Индиън Уелс, както това вече сториха Стан Вавринка, Рафа Надал, Ришар Гаске и Жо-Вилфред Цонга. Аут поне до турнира в Куинс през юни почти сигурно е и Анди Мъри. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини