Лазов: Опитвам се да преодолея напрежението (снимки)



07-04-2017 18:57

Станко Димов, пратеник на Tennis24.bg в Санта Марина

Александър Лазов донесе успеха на България над Гърция, след като във втория двубой на единично победи с 2:0 сета Йоанис Стериу, в отделните части 6:3, 6:4 след малко повече от час игра. Така след успеха на Димитър Кузманов по-рано през деня, националният ни отбор вече е сигурен  полуфиналист в III група.

В събота „трикольорите” ще срещнат Ирландия или Черна гора, а залогът ще бъде завръщане във II група на неофициалното световно отборно първенство.

ГАЛЕРИЯ ОТ ПОБЕДАТА НА ЛАЗОВ

„Няма значение дали съм първа ракета или не, винаги излизам за победа. Надявам се, че успявам да се справя с напрежението малко по-добре, в сравнение с предишни пъти. Старая се да не се поддавам на напрежението, да гледам точка за точка, да играя както в нормален мач”, коментира Лазов след последната точка срещу Гърция.

„Но когато играя за родината напрежението винаги е по-голямо. Надявам се, че е дошло времето да го преодолея и да покажа на какво съм способен. За мен е чест да играя за България.

Няма значение срещу кого ще играем утре. Ирландия бяха фаворит, но виждате, че за Купа „Дейвис” няма нищо сигурно. И срещу тях да сме, и срещу Черна гора, ще се опитаме да покажем най-доброто от себе си и да се борим за победата”, каза още левичарят.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини