Мико: Сам си направих мача труден (снимки)



07-04-2017 17:18

Станко Димов, пратеник на Tennis24.bg в Санта Марина

Димитър Кузманов прие със смесени чувства победата си над Харалампос Капоянис с 2:1 сета – 6:7 (6), 6:2, 6:4. Българинът изрази надеждите си, че във втория мач на сингъл за деня Лазов ще преодолее Йоанис Стериу и нашият тим ще си подпечата място на полуфиналите в събота.

ГАЛЕРИЯ ОТ ПОБЕДАТА НА КУЗМАНОВ

„Не съм доволен от играта си, пак си направих нещата трудни за мен, за втори пореден мач си усложнявам нещата, но от друга страна се радвам, че поведохме с 1:0 победи”, коментира Кузманов след двубоя.

„Както и вчера, не ми харесаха многото непредизвикани грешки, които направих. От там съперникът набира в резултата и след това ми е трудно да го догоня, това е основната ми грешка, трябва да намаля грешките. Дано Лазов победи и в утрешния плейоф да съм по-спокоен и умерен.

Чувствам се добре, повече от една седмица сме тук, физически съм подготвен, здрав съм, нямам контузии, остават ми да направя една-две корекции в играта.

Винаги е по-спокойно за първите ракети когато в първия мач дадеш аванс, това ще даде спокойствие на Сашко (Лазов) и дано затвори мача още сега. Подготвен съм да играя дълги часове, така че няма проблем да се възстановя за утре”, каза още пловдивчанинът.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини