В повече от 40 държави предават Турнира на шампионките



01-11-2014 15:25 | Гарбине Мугуруса

В повече от 40 страни, плюс България, ще се предават директно полуфиналите и финалната среща от Турнира на шампионките в София. Разпространението на картината по света е поверено на IMG Media, чийто екип, пристигна в петък в нашата столица.

Зрителите в Съединените щати, Великобритания, Австралия, Турция, Румъния, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Македония, Словения, Украйна, Унгария, Словакия, Израел, Гърция, Грузия, Виетнам, Хонконг, Франция, Дания, Швеция, Холандия, Полша, Тайланд, Филипините, Мексико и др. още днес ще могат да проследят двубоите Андреа Петкович - Гарбине Мугуруса и Карла Суарес Наваро - Флавия Пенета.

Точно заради Пенета в последния момент се включи италианският тв канал Super Tennis. След първата победа на Флавия в София, продуцентите се свързали с IMG Media. Снощи специализираната медията излъчи на живо победата на Пенета над Ализе Корне и ще предава директно полуфиналите и финала.

В още над 80 държави ще се излъчат репортажи от двубоите, т.нар. хайлайти.
БНТ1 ще предаде на живо първия полуфинал от 16:50 часа между Петкович и Мугурус. Втората среща Суарес Наваро - Пенета, която трябва да започне не преди 19:00 часа, ще се излъчи по БНТ2 и БНТ HD.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини