Петкович чака концерт на Цеца в София



28-10-2014 00:37

Андреа Петкович е родена в Босна и Херцеговина, играе за Германия, но обича сръбското, пише "24 часа".

Тенис звездата е от Тузла, но още като дете се мести да живее в държавата, която представя в момента, тъй като нейният баща Зоран е състезател и треньор в германски клуб. Любимата музика на Андрея е рокът, но не пропуска възможността да слуша и турбо фолк, една от запазените марки на западните ни съседи.

“Разбрах, че Цеца скоро ще има концерт в София. Най-вероятно ще се наложи да остана тук за по-дълго”, сподели Петкович след жребия за турнира на шампионките в София. Г-жа Величкович ще пее на 7 ноември в зала “Арена Армеец”, където утре започват мачовете от турнира. Иначе Андрея много обича да се разхожда из градовете, които посещава, и да разглежда музеи. Тя е популярна в тениса с танца си на корта след победа, с интереса си към политиката (точно това записа да учи в университета) и активното участие в социалните мрежи.

Петкович се включи и в друга инициатива преди започването на турнира. Тя раздаде много усмивки и автографи по време на своето посещение в един от най-популярните търговски центрове в София - The Mall. Германската тенисистка бързо привлече вниманието на посетителите, докато изнесе открит урок на деца.
 
Петкович беше в превъзходно настроение и с широка усмивка окуражаваше малките тенисисти след всеки добър удар. След тази кратка подготовка преди утрешния си първи мач на Garanti Koza WTA Tурнира на шампионките срещу Карла Суарес Наваро, Андреа си направи снимки за спомен с всички желаещи и раздаде множество автографи.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини