Вожняцки и Шарапова громят, Ана Иванович взе реванш



11-03-2012 08:18 | Николай Драгиев

Две от основните фаворитки за титлата в Индиан Уелс - Каролина Вожняцки и Мария Шарапова стартираха с впечатляващи победи с идентичен резултат - 6:2, 6:0.

Вожняцки, която защитава титлата си от миналия сезон, победи с 6:2, 6:0 рускинята Екатерина Макарова. Същото стори Шарапова с Хисела Дулко от Аржентина.

Самата Вожняцки бе подпомогната от огромния брой грешки на Макарова, която през тази година игра четвъртфинал на Australian Open за първи път в кариерата си.

"Мисля че играх много добре. Като за първи мач се чувствах наистина добре на корта. Обичам да се боря и да играя повече тенис, но ако имам възможност да приключа бързо своя мач, то харесвам и тази възможност. Това е един от любимите ми турнири," обясни Вожняцки.

В следващия трети кръг Вожняцки ще играе със София Арвидсон, която малко изненадващо победи с 6:3, 6:3 Моника Никулеску.

Мария Шарапова ще играе със Симона Халеп в трети кръг. "Това е страхотно място за тенис и ми носи много хубави спомени," коментира тя.

Победа постигна и Ана Иванович. Сръбкинята взе реванш от Юхана Ларшон за загуба на "Ролан Гарос" - 6:1, 6:2. "Определено този мач бе в съзнанието ми. Не играх добре в Париж, но този път се представих на ниво. Доволна съм, че взех реванш и победих," коментира сръбкинята.

Тя ще играе с рускинята Ксения Первак в следващия си мач.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини