Звонарьова за Индиaн Уелс: Най-много ми харесват ресторантите тук!



Звонарьова за Индиaн Уелс: Най-много ми харесват ресторантите тук!
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
10-03-2012 15:45 | Станко Димов

Вера Звонарьова е една от двете състезателки в историята, които са печелили Индиaн Уелс в една година на сингъл и двойки. Рускинята го направи през 2009-та. Преди нея с подобен успех в турнира може да се похвали американката Линдзи Дейвънпорт.

Звонарьова стартира успешно в тазгодишното издание на турнира, след като се справи с ветеранката Кимико Датек-Крум с 6:3, 6:4, което я класира за трети кръг.

„Беше невероятно да спечеля двете титли тук през 2009-та година. Спомням си като малка редовно гледах турнира по телевизията. След този триумф е нормално Индиaн Уелс завинаги да остане специален турнир за мен”, коментира Звонарьова.

„Ветровитите условия пречат на много тенисистки, но аз не съм от тях. Аз бързо се адаптирам към различните условия за игра и вятърът не ми пречи. Напротив, атмосферата за игра тук ми харесва, което е много важно”, каза още Звонарьова.

„Какво ми харесва най-много тук? Разнообразието от ресторанти, защото аз много обичам да се храня! Всеки ден опитвам друг ресторант, което е много забавно”, каза с чувство за хумор рускинята.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини