ВИДЕО: Шокираща загуба за Григор Димитров



27-05-2014 14:11 | The Telegraph

Григор Димитров приключи участието си на „Ролан Гарос” още в първи кръг! На старта на надпреварата най-добрият ни тенисист претърпя тежко поражение с 0:3 сета от Иво Карловоч. В отделните части високият 211 сантиметра хърватин се наложи с 6:4, 7:5, 7:6 (4).

По този начин Гришо няма да може да защити спечелените точки миналата година, когато достигна до трети кръг в Париж.

Това беше трети двубой между Гришо и Карлович, като хърватинът постигна втори успех. За последно двамата се бяха срещнали преди 2 седмици в Рим, когато нашето момче постигна сравнително лесна победа. За жалост обаче картинката в Париж бе коренно различна.

Първият сет на двубоя се реши след ключов пробив на Карлович в така важния седми гейм. Хърватинът поведе с 4:3, след което спечели следващите си два сервис-гейма и поведе с 6:4. През втората част, при 5:5 гейма, хърватинът стигна до 15:40 и след двойна грешка на Григор Димитров проби за 6:5, след което без особени затруднения затвори сета – 7:5.

В третия сет пред двамата не се откри нито една точка за пробив и логично се стигна до тайбрек. Допълнителният гейм започна с ранен мини-пробив за Карлович, който след това успя да си вземе двете подавания и поведе с 3:0.

Следващият турнир, на който ще видим Димитров е този в Куинс Клъб в Лондон (трева), който започва на 9-и юни.

РАЗВИТИЕТО НА ДВУБОЯ ГЕЙМ ПО ГЕЙМ

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини