Пиронкова срещу Бартоли тази вечер пряко по „Евроспорт”



16-02-2012 14:03 | Станко Димов

Цветана Пиронкова излиза тази вечер срещу Марион Бартоли (№5) в спор за място на четвъртфинал на силния турнир за жени в Доха. По програмата срещата между двете е последна на централния корт и ще започне около 20:00 часа българско време.

Разбира се, от Tennis24.bg ще публикуваме линкове за двубоя, който по всяка вероятност ще бъде предаван пряко в ефира на „Евроспорт”.

Начало на срещите на централния корт днес ще дадат Агниешка Радванска и Варвара Лепченко, които ще започнат двубоя си в 14:30 часа българско време.

Вторият двубой на централния корт (около 16:30 часа) е между световната №1 Виктория Азаренка и румънката Симона Халеп. Веднага след тях на корта ще стъпи и шампионката от US Open Саманта Стосър, която ще има за съперник Петра Цетковска (Чехия).

Когато тези три срещи се изиграят на корта ще излязат Цветана Пиронкова и Марион Бартоли. До момента двете са играли 5 пъти, като Бартоли води с 4:1 победи. Единственият успех на Цвети е от паметното за нея участие на Уимбълдън през 2010-та година, когато пловдивчанката достигна до полуфинал.

Победителката от този двубой ще спори на полуфиналите със спечелилата сблъсъка между Светлана Кузнецова (Русия, №14) и Луцие Шафаржова (Чехия), която в сряда надви бившата №1 в света Каролина Вожняцки.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини