Сара Боевска: Беше страшно, сега съм още по-амбицирана



29-10-2011 21:15 | Николай Драгиев

Дъщерята на Гълъбин Боевски Сара призна, че е било доста страшна ситуация за нея, когато са задържали баща й в Бразилия. Въпреки това тя е още по-амбицирана да успее и няма никакво намерение да спира с тениса.

"Страшничко беше. Всичко стана за секунди. След това ни разпитаха. Поотделно. Нямах право да говоря с него. И ме закараха в едно сиропиталище. След което се прибрах в България. Мама дойде да ме вземе на летището," заяви Сара пред вестник "24 часа".

На въпрос дали смята да спира с тениса, Сара отговаря: "Напротив. Всичко това ме амбицира още повече да успея. Тренирам всеки ден. Отивам в школата на Боб Брет през декември. Чувствам се дори 10 пъти по-силна от това, което се случи."

Тя отрича баща й да я пребива, но не крие че е строг към нея. "Разликата между строг и лош е огромна. Аз започнах доста късно с тениса. Бях на 8 и половина. Ако не беше той, доста трудно щях да наваксам."

Съпругата на Боевски - Красимира отрича повечето писания по медиите и признава, че й е болно, че семейството не получава достатъчно подкрепа в този труден момент.

"Нямаме причина да не му вярваме. Познаваме го прекалено добре и знаем през какво сме минали. През всичките години. Все има нещо, което става. Ето на 17-и му изтече наказанието и вече се шегувахме, че в Лондон може да спечели още една титла. И се появи друг проблем."




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини