Марди Фиш мечтае за участие в Лондон



Марди Фиш мечтае за участие в Лондон
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
07-10-2011 12:56 | Станко Димов

Марди Фиш се класира за полуфинал на турнира Japan Open в Токио, като по този начин извървя поредна крачка към участие в заключителния за сезона турнир на 8-те най-добри, който ще се проведе в Лондон.

 

Най-добрият американски тенисист разкри, че е доволен от формата си и се надява да прибави още точки както в Япония, така и на предстоящия „Мастърс 1000” турнир в Шанхай, което да му осигури мечтаната квота за британската столица.


„В края на сезона голямата ми цел е Лондон, никога не съм участвал в този турнир и няма да края, че сега това е основният ми приоритет”, коментира Фиш, чийто съперник на полуфиналите в Токио ще бъде шампионът от миналата година Рафаел Надал.


„Намирам се в страхотна позиция в ранглистата. Мисля, че се представям много силно в последните месеци, но все още има какво да желая от играта ми. Пред мен се открива добра възможност да натрупам още точки, особено на турнира в Шанхай. Ще бъде страхотно ако запиша още няколко победи на твърди кортове”, коментира Фиш.


Рано тази сутрин американецът обърна с 2:1 сета младия австралиец Бърнард Томич. „Беше много труден двубой. Той е млад състезател, който редовно може да те изненада на корта. Определено има различен стил, не играе по начина, по който повечето тенисисти. Мисля, че това момче ще бъе много добро в следващите години”, уверен е Фиш.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини