"Хасково" е едноличен лидер след втория ден на Държавното първенство



29-09-2011 11:03 | Станко Димов

Тенисистите на "Хасково" оглавиха временното класиране в своята група на Държавното отборно първенство за мъже "Happy". Във втория ден на шампионата те се наложи с 2:1 победи на "Стоянстрой".

 

В първия мач Серафим Грозев победи Константин Никитин с 6:1, 6:2 и даде преднина на "Хасково". В следващия мач обаче резултатът бе изравнен до 1:1 след успех на Андреас Нейков в три сета над Динко Халачев. Мачът на двойки бе спечелен от играчите на "Хасково" с 6:2, 6:3.

 

Междувременно "Спорт Палас" (Сливен) записа първата си победа в първенството, надделявайки с 3:0 над "Царевец". ТК "Севлиево" също вече има 2 точки в Държавното първенство "Happy". Днес състезателите на клуба се наложиха над "Дема" с 3:0, а "Лозенец 2000" победи "Русе".

 

"Локо 98" записа първи успех в шампионата, печелейки с 2:1 срещу ТК "София". Тенисистите на "15:40" днес изиграха първия си мач в надпреварата и се наложиха над "Локомотив" (Пловдив) с 3:0. Така състезателите от Пловдив нямат победа в първите два дни на първенството и загубиха шанс за първото място.

 

В четвъртък ще се изиграят последните срещи от груповата фаза. Победителите във всяка от четирите групи се класират за 1/2-финалите.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини