Бонус за всеки X в Winbet за мачовете от Премиър Лийг



08-10-2021 16:36 | Tennis24.bg

От 11.09 до 01.11.2021 г. Winbet предлага на своите клиенти „Бонус За Всеки X“ от най популярното футболно първенство в света английската Висша лига. Двубоите в Премиър Лийг винаги са били непредвидими и дори клубовете от дъното на таблицата имат класата да затруднят големите фаворити, а двубоят да завърши наравно.

Залог от 20.00 лв. на @1.40 Ви класира за промоцията
След Winbet регистрация бонус, който клиент на компанията може да получи незабавно, е „Бонус за всеки Х“ . За да бъде усвоена промоцията, е необходимо да бъде направен квалифициращ залог на минимален коефициент @1.40 на дадената среща. Селекцията трябва да бъде единична – системи или пък множествени залози няма да бъдат зачитани от Winbet за квалифициращи. Същото се отнася и за залози, осъществени с бонус средства. 

За квалифициращ залог се приема такъв, който отговаря на условията, описани по-горе и е осъществен преди началото на мача. Минималната стойност на залога трябва да бъде 20.00 лв. или 10.00 евро. Използването на кеш-аут ще дисквалифицира селекцията от промоцията. 

„Бонус За Всеки Х“ е в размер на 10.00 лв. за среща, като в промоцията участват всички мачове от английската Висша лига до 01.11.2021 г. За да активира клиентът на Winbet бонуса, е необходимо да посети секцията „Bonus Box“, след което да кликне върху „Активирай“. Активацията ще бъде успешна, ако това е единственият текущ бонус на потребителя.

Средствата от бонуса се използват в раздел „На Живо“
„Бонус За Всеки Х“ може да се използва за всички пазари в раздел „На Живо“ с минимален коефициент @1.01. Потребителите на Winbet могат да използват средствата както за единични залози, така и за множествени и комбинирани. Условие за използване на бонуса е залагането му наведнъж – т.е. на една селекция. 

При печалба от бонус средствата клиентът ще получи нетната стойност на конкретния залог. Например, при заложени 10.00 лв. на коефициент @3.00 и реализиране на печалба, средствата, които ще бъдат добавени в баланса на потребителя, ще са в размер на @20.00 лв. 

Потребителите могат да активират безплатния залог в срок от 7 дни. Същият е и срокът за неговото използване след активацията.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини