Джокович раздели треньорите си за следващия сезон



06-12-2019 15:21 | Станко Димов

Интересен метод е предприел Новак Джокович за предстоящия сезон 2020. Световният №2 ще пътува за турнир само с един треньор – Мариян Вайда или Горан Иванишевич, а не с двамата, както беше досега. Новината съобщи хърватският наставник на Ноле и бивш шампион от Уимбълдън Иванишевич.

„Следващата година Новак ще бъде много мотивиран, защото загуби първото място в ранглистата. Ще започнем тренировки на 9-ти декември в Монте Карло, а седмица по-късно отиваме в Абу Даби за демонстративен турнир. Ще останем в Дубай до Коледа, след което ще бъда заменен от Мариян Вайда, с когото Джокович ще пътува за Австралия.

Новак се чувства комфортно, когато с него работи само един наставник. Вайда ще бъде с него на Australian Open и „Ролан Гарос“, а аз ще съм до Новак на Уимбълдън и US Open. По същия начин разделихме и другите турнири“, коментира Иванишевич.

„Нашето сътрудничество с Джокович се развива отлично заради сходния ни манталитет. В допълнение, ние говорим един и същи език, което улеснява разбирането ни. Новак непрекъснато се интересува от моето мнение и се стреми да продължи напред“, добави още Иванишевич.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини