Американци повеждат схемата в Ню Йорк



11-02-2019 17:11 | Николай Драганов

Двете големи звезди на американския тенис - ветеранът Джон Иснър и младата надежда Франсис Тиафо - ще поведат като №1 и №2 схемата на турнира от сериите ATP 250 в Ню Йорк, който започва тази нощ.


Иснър почива в първи кръг, а във втори ще се изправи срещу Лукаш Лацко или Бърнард Томич. Най-високо поставеният в неговата част на схемата е №4 Джон Милмън, като двамата могат да се срещнат на полуфинал. В тази част на схемата са още четирима американци - Ноа Рубин, Брадли Клан, Макензи Макдоналд и Рейли Опелка, който победи Иснър на Australian Open след четири сета, всичките завършили в тайбрек.


Четвъртфиналистът в Мелбърн Тиафо приема уайлдкард и влиза под №2 в схемата, като също почива в първи кръг, а във втори го очаква роденият в САЩ, но представител на Тайпе Джейсън Чунг или квалификант. 


Трети в схемата е друг американец - световният №34 Стив Джонсън, който е потенциале съперник на Тиафо на полуфиналите. Участие в Ню Йорк ще вземат още поне трима американци - Сам Куери, Тенис Сандгрен и Райън Харисън - шампион от 2017-та година, както вероятно и някои други американски играчи, дошли от квалификациите. 


В Ню Йорк ще участва и ветеранът Иво Карлович, който в края на този месец ще навърши 40 години. Той играе в първи кръг срещу Раду Албот.


Шампионът от миналата година в надпреварата Кевин Андерсън няма да защитава трофея си. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини