Възможен е нов мач Циципас - Монфис в Ротердам - жребий



09-02-2019 11:17 | Николай Драганов

Нова среща между звездите на Sofia Open Гаел Монфис и Стефанос Циципас е възможна още през следващата седмица. Това стана ясно след изтеглянето на жребия за основната схема на турнира от сериите ATP 500 в Ротердам.


Надпреварата ще се проведе между 9 и 17 февруари, като за съжаление в нея няма да участва Григор Димитров, който през миналата година достигна до финал. 


Поставен под №1 в схемата е Кей Нишикори, който в първи кръг играе срещу Пиер-Юг Ербер, а във втори го очаква квалификант или Денис Шаповалов. 


№2 е Карен Хачанов, който отпадна рано в София, а в Ротердам ще започне срещу представителя на домакиите Талон Грикспур, който получи уайлдкард. Още във втори кръг Хачанов може да срещне Жо-Вилфред Цонга. 


Стефанос Циципас е №3 в схевмата и в пръви кръг играе срещу Дамир Джумхур, следва Кукушкин или Хаасе, а след това е възможен нов мач с Монфис. Преди това обаче французинът ще трябва да се справи с №8 в схемата Давид Гофен още на старта. 


Поставен под №4 е Милош Раонич, който стартира срещу Филип Колшрайбер, а във втори кръг е възможен мач срещу получилия уайлдкард Стан Вавринка, стига швейцарецът да победи Беноа Пер. 


Пети поставен е Данийл Медведев, който е в четвъртината на своя сънародник Карен Хачанов и в първи кръг играе срещу Жереми Шарди, а във втори - срещу Матю Ебдън или Фернандо Вердаско.


Поставен под №6 е полуфиналистът от Australian Open Люка Пуй, който стартира срещу квалификант, а след това е възможен мач срещу Томаш Бердих, който също започва с играч от квалификациите. 


Ако се излекува от вируса, №7 в схемата Роберто Баутист Агут ще започне срещу Хьон Чун, а във втори кръг го очаква Мартин Клижан или Мартон Фучович. 

 

ПЪЛЕН ЖРЕБИЙ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини