След 24-ата поредна победа за Ноле: Този път ми беше трудно



31-03-2011 18:26 | Станко Димов

Новак Джокович започва да става банален. Сърбинът записа 24-та поредна победа, налагайки се над Кевин Андерсън на ¼-финалите на турнира в Маями. Световният номер 2 сподели на пресконференция след мача, че този път е бил сериозно затруднен.


„Мачът беше всичко друго, но не и лесен за мен. Резултатът не отговаря на това, което Андерсън направи на корта. Очаквах да бъде агресивен, имаше моменти, в които бях под страхотно напрежение. Началният му удар бе много труден за мен, на моменти нямах представа къде точно ще насочи топката”, сподели Джокович.


От началото на турнира сърбинът все още не е загубил сервис-гейм. В третия си полуфинал в Маями той ще се изправи срещу американеца Марди Фиш, който от понеделник ще е първа ракета на страната си.


„Марди показва много добър тенис тази седмица. Той отстрани няколко много силни, играчи, наистина качествени състезатели. Срещу Ферер той изглеждаше уверен на корта.

 

Ако продължи да сервира по този начин може да победи абсолютно всеки. Затова мисля, че нашият мач ще бъде абсолютно непредвидим. Очаквам много добър двубой”, каза Джокович.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини