В родното градче на Мъри готвят купон, баба и дядо искат титлата (видео)



28-01-2010 19:38 | Николай Драгиев

Уникално интервю с бабата и дядото на Анди Мъри побързаха да вземат колегите от Англия. Разбира се двамата са изключително горди от представянето на своя внук, който за втори път в кариерата се класира за финал на турнир от Големия Шлем в Мелбърн.

Рой и Шърли Ерскин са гледали сами двубоя на Анди в дома си Шотландия. Двамата живеят в малкото градче Дънблан и не пускат никого около тях, докато Мъри е на корта.

Според баба Шърли Анди преди е играел още по-силно, но важното е било да постига резултати. Тя и съпруга и признаха, че Мъри не е бил при тях за Коледа за първи път от много години, тъй като е искал да се подготви максимално добре за Australian Open.

"Това не е му е първият финал от Шлема. Той вече е играл с Федерер и прекрасно знае какво трябва да направи. Роджър е невероятно уверен, талантлив и можещ, но моето момче има сили да спечели", обясни Шърли.

"Аз никога не правя прогнози или не очаквам нещо от него. Просто искам той да играе добре. Ако играе хубаво, няма значение дали е победил или е загубил, защото знам, че е дал всичко от себе си", допълни дядо Рой.

Иначе в малкия Дънблан готвят шумно парти за своя идол, като се надяват той да донесе купата от турнира в Мелбърн в началото на февруари.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ИНТЕРВЮТО!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини