Пол Макнами: Оптимист съм за турнира



13-02-2018 09:35 | Tennis24.bg

Турнирният директор на DIEMA XTRA Sofia Open Пол Макнами коментира проведения турнир.

"И ние бяхме разочаровани, надявахме се той (Григор Димитров) да се възстанови, но и Стан беше чудесен, той почти стигна до финала, но Башич изигра великолепен мач, но благодарим на Стан, че дойде, това беше важно", коментира Макнами по повод отсъствието на Григор Димитров, но и добрата новина с идването на Стан Вавринка за турнира.

"Най-лошото беше свързано с Григор, когато той обяви, че няма да дойде, със сигурност това беше най-неприятният момент, защото той е обичан в България, трябваше да защитава титлата си, най-доброто беше когато Стан каза да", допълни Макнами.

"Хареса му тук, хареса му как публиката го прие, беше много тъжен, че трябваше да си тръгне по-рано. Всъщност, всеки си върши работата, но винаги се случва по нещо през тази седмица. Като например случая с Григор. Това е добър пример. Тук трябва бърза реакция, винаги има нещо в последния момент. Хора седнали на грешната седалка например. Но добрата воля в случая е чудесна. Видяхме колко хора имаше вчера в залата, над 9000 зрители. Без Григор, това е показателно, че хората искат турнира да остане в София", каза още шефът на турнира.

"Направили сме всичко по силите ни, но това не е мое решение. То е на собствениците, на управата. Но мисля, че те са окуражени от това, което са видели, но все пак е рано да се говори за финално решение в този момент, но аз съм оптимист и се надявам догодина отново да съм тук", отговори той на въпрос дали ще задържим турнира в София и за 2019 година.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини