Елица Костова открива решителния сблъсък с Израел



04-02-2011 12:49 | Николай Драгиев

Днес предстои да се проведе третият двубой на България от група "В" на група I на зона "Европа-Африка" за Фед Къп. Българският тим ще играе с домакина Израел в решителна битка. Победителят ще играе балаж за влизане в по-горна група, а загубилият най-вероятно ще се бори за оставане, пише Гонг. Много зависи и от срещата Люксембург - Полша, но тимът на Агниешка Радванска е абсолютен фаворит за спечелването му.

Нашите ще заложат на успешната схема от първия двубой с Полша, когато стигнахме до победа. Втората ни ракета Елица Костова, която имаше физически проблеми вчера, ще излезе първа на корта срещу 205-ата в света Юлия Глушко. Срещата започва в 16,00 часа.

След това на корта предстои шоуто Цветана Пиронкова - Шахар Пеер, а двубоят ще се предава по местната телевизия. Досега Пиронкова не успя да вземе дори сет в двата си сингъла - срещу Агниешка Радванска и Манди Минела.

11-ата в световната ранглиста Шахар Пеер и Пиронкова са играли пет пъти. Пеер води с 3:2, като последният й успех дойде на Australian Open 2010 с 6:1, 6:4.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини