Адриан Андреев на четвъртфинал



04-05-2017 08:11 | Любомир Тодоров

Адриан Андреев продължава на единично на турнира за юноши и девойки до 18 години в Казабланка, Мароко, а Гергана Топалова е на полуфинал на двойки.


При юношите Адриан Андреев е на четвъртфинал. Дни преди да навърши 16 години софиянецът се наложи с 6:3, 6:2 над деветия поставен Мохамед Али Белалуна от Тунис.


Така той си осигури 60 точки за световната ранглиста, където е №186 сега. Следващият опонент на Андреев е №16 Карлос Лопес Монтагуд от Испания.


Тръгналият от квалификациите Симон Антони Иванов отпадна на осминафиналите. Варненецът отстъпи с 1:6, 1:6 на водача в схемата Алексей Попирин от Австралия.


При девойките шестата в схемата Гергана Топалова отстъпи на Зозя Кардава от Русия с 4:6, 3:6. Държавната шампионка за жени в зала взема 30 точки за ранглистата, където е на рекордното за нея 73-о място и ще подобри позициите си преди “"Ролан Гарос".

 

На двойки 17-годишната пловдивчанка и Вероника Фалковска от Полша са на полуфинал и днес излизат срещу вторите Драгиня Вукович (Сърбия) и Михика Ядав (Индия).

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини