Иванишевич: Само Ноле може да спре Надал в Париж



08-04-2017 11:54 | Николай Драганов

Бившият №2 в света и шампион от Уимбълдън през 2001 година Горан Иванишевич заяви, че Рафаел Надал е фаворит за спечелването на тазгодишния "Ролан Гарос". Според хърватина, единствено Новак Джокович може да спре Матадора в Париж.


Именно след спечелването на титлата от Откритото първенство на Франция през миналата година започна и спада в играда на Ноле. От тогава сърбинът е спечелил само две титли - в Торонто и в Доха. 


"Трудно ми е да коментирам. Само Новак знае какво се случва в главата му и само той може да открие отново себе си, защото той е велик тенисист", коментира Иванишевич, който понастоящем е треньор на Томаш Бердих.


"Трябват му няколко добри резултата, за да се завърне на познатото ниво", подчера хърватинът, според когото Ноле без съмнение ще се завърне към най-добрите си времена.


"Надал ще бъде фаворит в Париж, но единственият, който може да го спре, е Новак Джокович. Федерер няма да е натрупал мачове на тази настилка, макар да играе тенис на невероятно ниво и да смятам, че ще спечели още много титли", прогнозира Иванишевич, който не скри, че очаква с нетърпение турнира и заради очакваното завръщане на Мария Шарапова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини