Шарапова излиза на корта в Лас Вегас



05-10-2016 08:41 | Любомир Тодоров

Въпреки наказанието си Мария Шарапова ще се появи на корта с ракета в ръка на 10 октомври.

Това ще стане по време на демонстративен мач в "Сизър Палас" в Лас Вегас между отборите на Елтън Джон и Били Джийн Кинг. Освен Шарапова в шоуто ще се включат Джон Макенроу, Мартина Навратилова, Анди Родик, Марди Фиш и Марк Филипусис.

Традиционната среща, организирана от Елтън Джон и Били Джийн Кинг е с благотворителен характер. Двубоите са в по един сет и нямат официален характер, което позволява на дисквалифицираната Маша да участва.

В същото време часове след решението на Арбитражния съд в Лозана да намали наказанието на бившата номер едно от 2 години на 15 месеца, от най-големия й спонсор Nike обявиха, че планират отново да подпишат договор с нея.

"Радваме се, че Мария ще се върне през април в своя любим спорт. Разчитаме на съвместна работа с нея и да сме заедно при бъдещите й победи на корта и извън него", се казва в прессъобщението на американската компания.

Швейцарската фирма за часовници TAG Heuer обаче съобщи, че не смята да предлага нов контракт на рускинята. Предишният изтече през декември 2015 година.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини