Томич към организаторите: Безобразната ви програма ме провали



21-01-2010 04:34 | Станко Димов

Голямата надежда на австралийския тенис Бърнард Томич обвини организаторите на турнира, че е загубил от Марин Чилич, тъй като не можел да играе през нощта. 17-годишният младок помолил ръководителите на турнира да сложат мача му в дневната програма, но те му отказали и това било причината да не спечели мача си от втори кръг, както тази, така и през миналия сезон.

"Не искам да се оправдавам, но помолих мачът ми да бъде в дневната схема, но нямаше кой да ме чуе. Тогава щях да спечеля. За мен бе много трудно и този проблем го имах и миналата година. Не мога да гледам буквално след полунощ. Принудиха ме да играя по никое време. Това е налудничаво", оплака се известният със сприхавия си нрав Бърнард.

"Доволен съм от начина, по който играх. Радвам се, че мога да играя на това високо ниво, при това равностойно на най-добрите. Надявам се да успея да се изкача в ранглистата и да съм по-успешен при мъжете. Пак повтарям обаче - на моята възраст е безобразие да ме карат да играя по това време. През цялото време се чудех кога ще свърши мачът, за да отида да си легна", изцепи се още Томич.

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини