Мъри: Кириленко или Шарапова? Предпочитам брюнетки...



18-01-2010 20:32 | Станко Димов

Световният номер 4 Анди Мъри стартира повече от впечатляващо Australian Open. Той разби Кевин Андерсън в 3 сета и показа, че се намира в отлична форма в началото на сезона.

"Понякога е трудно да стартираш на такъв турнир, но днес всичко вървеше както трябва. Доволен съм от нивото, което показах. Условията бяха различни от тези, които очаквах, може би заради спуснатия покрив. Предполагам, че заради това имах тези проблеми със сервиса", обясни Мъри.

Според него стартът на турнира много си е приличал с миналогодишния, когато също нямаше проблеми в първия кръг. Следващият съперник на Анди ще бъде определен от мача между Симоне Болели и Марк Жикел. "Играл съм два пъти с Болели, той е добър играч, особено от основната линия. Жикел също е много опитен и няма да ми е лесно с него", допълни Мъри.

"В съблекалните както винаги е голяма лудница и всички наблюдават мачовете на другите. Не успях да гледам мача между Кириленко и Шарапова. Честно казано предпочитам брюнетки", разясни предпочитанията си сред нежния пол британският номер 1.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини