Маги Малеева ще партнира на Борис Бекер в София18-08-2010 12:48 | Станко Димов

Българската тенис гордост Маги Малеева ще бъде партньор на Борис Бекер в демонстрационния мач, с който ще се закрие 15-ото юбилейно издание на Zagorka Tennis Cup.

 

Веригата турнири завършва със срещи на 28 и 29 август на кортовете на ТК "Левски – София", като финалът ще се играе в 17:00 ч в неделя (29.08.), а демонстрационният мач ще започне от 19:00 ч на същото място. Маги и Борис Бекер ще играят срещу победителите в Zagorka Tennis Cup.

 

"Поканихме Маги Малеева за партньор на Борис Бекер, защото искаме да създадем едно наистина уникално преживяване за любителите на тениса в България – да се насладят на невероятната комбинация от най-добрата българска тенисистка, бивша 4-та в световната ранг листа и бившия No 1 в световната ранг листа и трикратен шампион на Уимбълдън", коментира избора на Загорка Рууд ван ден Ейнден, генерален мениджър на компанията.

 

От своя страна Маги Малеева споделя: "Много се радвам, че ще участвам в този демо мач. Ще бъде голямо удоволствие за мен да съм в един отбор с Борис. Надявам се да дойдат много хора и да се забавляваме".

 

Фото: Цветелина Николаева
Коментари
Други новини