Тото Грозданов се справи с водача в схемата



04-09-2015 17:48 | Станко Димов

Националите ни за Купа Дейвис Тихомир Грозданов и Илия Кушев ще се изправят един срещу друг на полуфиналите на Държавното за мъже, което се провежда на кортовете на Националния тенис център в София.

И двамата постигнаха убедителни победи на четвъртфиналите. Грозданов отстрани водача в схемата Данаил Търпов с 6:2, 6:0, докато Кушев беше дори още по-категоричен – 6:1, 6:0 над Георги Ганчев.

Другите два четвъртфинала завършиха с отказвания. Пламен Милушев водеше с 6:3 и 1:0 срещу Серафим Грозев, когато съперникът му реши, че не може да продължи срещата.

Контузия в играещата ръка спря победната серия на Радослав Лукаев, започнала от квалификациите. При 3:4 гейма в първия сет той се отказа в мача си срещу Петър Трендафилов.

Полуфиналите при мъжете започват утре от 10:00 часа.

В схемата на двойки с награден фонд 2000 лева поставените под номер 1 Кушев и Грозданов отпаднаха на полуфиналите след поражение от третите в схемата Марсел Радев и Петър Трендафилов с 4:6, 5:7.

В мача за титлата утре Радев и Трендафилов ще срещнат номер 4 Габриел Донев и Алекс Мартински, които спечелиха убедително срещу вторите в схемата Пламен Милушев и Цветан Михов с 6:2, 6:2.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини