Григор не се появи на мача в Монако



20-05-2015 07:25 | Любомир Тодоров

Без българско участие премина 22-ото издание на благотворителния футболен двубой между звездите, поканени от принц Албер и пилоти от Формула 1, което се проведе снощи на стадион "Луи Втори" в Монако.

Димитър Бербатов беще по риза и панталон на срещата, а Григор Димитров изобщо не се появи. И двамата бяха в разширения състав на звездите, които спечелиха с 3:1 и така си върнаха за загубата с 2:3 миналата година. За пилотите игра и бившият френски футболен национал Вилиам Галас.

Бербатов не е получил разрешение от футболния клуб "Монако" да участва, заради риск от контузии, съобщи бТВ.

Гришо вече тренира за "Ролан Гарос" в Париж. Това предположи капитанът на отбора на звездите Новак Джокович, който обаче игра в двубоя.

На трибуните имаше българска агитка, която напразно очакваше да види в действие двамата най-известни наши спортисти. Имаше и реклами на Банско, където през януари 2016 г.принц Албер ще проведе следващото благотворително събитие, което бе отложено преди време.

 

Куриозното е, че на терена се появи играч с №20 (на снимката долу), на чиято фланелка пишеше G. Dimitrov, но това не беше българският тенисист, а италиански, който дори отбеляза гол.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини