Шарапова: Щастлива съм с Григор



07-12-2014 15:50

Мария Шарапова и Григор Димитров ще стартират новия сезон заедно на турнира в Бризбейн. Двамата са планирали да пътуват от САЩ към Австралия рано сутринта на Коледа. Самият турнир ще започне на 4-и януари.

"Обичам атмосферата в Бризбейн. В Австралия е лято и всички са настроени за почивка, създават чудесно настроение. Харесвам това. Много освободени са. Може да отидеш на кафе, да усетиш атмосферата - по малко от всичко," споделя Мария пред "Сънди Мейл".

Рускинята разкрива и колко щастлива се чувства с Григор Димитров, който разбира точно от какво има нужда тя и й дава нужното лично пространство.

"Това(тенисът) е част от живота ми, която искам да бъде само за мен. Важно е да умееш да запазиш част от личния си живот само за себе си, защото иначе спортистите са изцяло под светлините на прожекторите.

"Изключително много го уважавам (Григор) като човек и е чудесно да сме заедно всеки ден, радвам се че се стараем да забравим това, с което се занимаваме и имаме други интереси. Ако си щастлив и човекът до теб допринася затова щастие, трябва да се постараеш да го съхраниш възможно най-дълго."

"За трети път ще бъда в Бризбейн и това е един от турнирите, на които постигнах за първи път голям пробив, така че винаги се радвам, когато мога да се върна. Това е чудесно състезание за начало на годината, винаги има много публика и тя е позитивно настроена. Обичам този турнир и се надявам един ден да го спечеля, а защо не и още догодина," пожелава си Григор Димитров.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини