HEAD отбеляза 20 години в България по впечатляващ начин



29-11-2014 22:09

HEAD България отпразнува своята 20-а годишнина с впечатляващо събитие в центъра на София. На него присъстваха редица популярни лица от света на спорта наред с легендарните скиори Дидие Кюш и Марко Бюхел, бившият номер 3 в тениса Иван Любичич и най-добрата българска състезателка при жените Цветана Пиронкова.

Спектакълът предложи спортно шоу с демонстрации пред паметника на Съветската армия, а бяха раздадени и множество награди на феновете.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО!


Със своя неповторим чар Цвети Пиронкова отново зарадва своите почитатели като раздаде множество автографи и се снима с желаещите. "Доволна съм като цяло от изминалия сезон. Надявам се да продължа да прогресирам и през 2015-а. Къде ще посрещна Нова година? Вероятно в самолета," шеговито заяви пловдивчанката пред екипа на Tennis24.bg, която ще стартира годината в Австралия на турнира Бризбейн, където от 4-и януари, ще играе и Григор Димитров.

От своя страна Иван Любичич, който вече е в ролята на наставник на световния №8 Милош Раонич, похвали Гришо и прогнозира, че те двамата ще бъдат сред водещите тенисисти в следващите години.
 
"Трудно е да се каже кога те ще могат да се противопоставят на състезателите на върха. Вероятно ще им трябват още две-три години. При най-добрите разликите са наистина минимални, а и в тази ера наистина не е леко," коментира Любичич за Tennis24.bg.

Очаквайте специални интервюта с Пиронкова и Любичич.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини