Серина: Обичам Каро, тя ми е като малка сестра



25-10-2014 16:07

Световната номер 1 Серина Уилямс достигна до финала на заключителния турнир на WTA в Сингапур след трудна победа с 2:6, 6:3, 7:6(6) над Каролина Вожняцки.

Двубоят бе наистина оспорван. В първия сет Уилямс имаше сериозни проблеми срещу датчанката и бурно изрази недоволството си от показаната игра като счупи ракетата си.

"Не знам колко пъти я ударих, но тази ракета повече няма да ме подведе, казвам Ви," пошегува се Серина на пресконференцията след двубоя.

"Позагубих спокойствието си, знаете че горя в играта. Давам 200%. Щом съм на корта, независимо как се чувствам, давам всичко от себе си във всяка точка. Не съм от тези момичета, на които не им пука какво ще се случи. Давам всичко от себе си. Не мога да разочаровам феновете си. Но не съм горда с тази си проява," коментира още тя.

Уилямс за пореден път обясни и колко близка чувства Вожняцки и, че двете са изключително близки извън корта. "Дори не се радвам. Исках да плача, защото Каро е толкова мила и се разбираме чудесно заедно. Беше ми много трудно.

"Невероятно трудно е да играя срещу нея. Толкова, толкова, толкова тежко е. Но излезем ли на корта трябва да забравя това.

"Когато победя не се чувствам добре, ако съм честна. Тя ми е като малка сестричка - от различна майка и баща, от различна страна," сподели Серина Уилямс.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини