Федерер похвали Шарди, отдава се на бащински задължения



15-05-2014 15:26

Роджър Федерер джентълменски похвали своя опонент Жереми Шарди след отпаданети си от Откритото първенство на Италия в Рим със загуба във втори кръг. Той пристигна в италианската столица в последния момент, след като неговата съпруга го дари през миналата седмица с близнаците Лени и Лео.

"Условията за игра бяха много трудни днес, но те бяха еднакви и за двама ни. Определено не ни беше лесно да покажем добър тенис. Той ми предостави мачбол, след като направи двойна грешка. Аз пък не вкарах първи сервис след това и той се възползва по най-добрия начин. Поздравления за Шарди за начина, по който се върна в мача," коментира швейцарецът.

32-годишният Федерер обясни, че веднага се прибира при семейството си и допълни, че се надява всичките четири близнаци да бъдат с него по време на "Ролан Гарос", започващ на 25-и май в Париж.

"Надявам се да се съберем в Париж. Идеята ми е те да бъдат с мен там. Вече знаем какво е да си с деца на път, което си е сериозно предизвикателство.

"Повече от ентусиазиран съм от случващото се покрай семейството ми. Гледам към прекрасното бъдеще, което ни очаква," споделя най-успешният тенисист в историята.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини