Мъри без Ким Сиърс и приятели на рождения си ден



14-05-2014 23:55

Анди Мъри призна, че не е планирал абсолютно нищо за рождения си ден в сряда. Това стана на пресконференцията след победата си над Марсел Гранойерс: „Няма приятели, няма гадже, поне аз не очаквам да пристигнат, но пък може и да ме изненадат. Все пак ще стана на 27, не приемам вече тези дни както преди, на 12 например”.

Мъри сподели, че планира да пристигне в Париж още във вторник за да се подготви по-добре за „Ролан Гарос”.

Като приключи участието си в Рим, Анди иска да се прибере за два-три дена у дома и тогава може да има някакво празненство за рождения ден. Интересно е, че той е в Рим без физиотерапевт и треньор.

„Намалих списъка с треньорите. Останаха само няколко и трябва да проведа разговори с тях. Ясно беше, че няма да звъня на 15, колкото бяха първоначално в списъка. Надявам се до „Ролан Гарос” това да бъде изчистено.

"Държа на дългосрочен контракт. Треньорът ми трябва да е наясно, че не го взимам само за 6 месеца или година, а искам да работим поне няколко сезона. Не всеки обаче е готов на подобен ангажимент.

"Аз се надявах на подобна обвързаност с Иван Лендъл, но той е доста зает човек и не се получи както исках”, заяви Мъри още при първата си среша с медиите в Рим. Тогава той призна, че изпитва страх, когато го возят във Вечния град:

„Тук много ми харесва – архитектурата, храната, климата. Шофирането обаче е страховито. Не обичам да се возя тук. Изглежда много опасно. Всички коли са ожулени или ударени”.   

Иван Чешанков, "Евроспорт", специално за Tennis24.bg от Рим

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини