Тенис и куклено шоу за децата в Националния тенис център



12-05-2014 12:51

Тенис и куклено шоу за децата организираха в почивния ден от Националния тенис център в Борисовата градина на София.

В истински празник за деца и родители се превърна събитието, организирано от Националния тенис център. На него присъстваха много деца и родители от столицата.

Пред всички бе показана презентацията "Да играем тенис", в която се включиха всички треньори от Тенис школата на Националния тенис център и много деца. Пред събралата се публика те демонстрираха своите придобити умения.

За добрата атмосфера допринесе и машината за изстрелване на топки Spinfire - новата придобивка на Центъра, която ще подпомага с уникалните си възможности заниманията на всички състезатели и треньори.

По време на демонстрацията бе направена презентация, с която се разкриха перспективите за развитие, които се откриват пред всички занимаващи се с тенис.

След тенис хепънинга Националният тенис център представи за децата куклено шоу "Цирк", което се състоя директно на Централния корт на базата. Снимки от събитието ще намерите на facebook страницата на БНТЦ.

Всички присъстващите участваха в томбола за награди, които ще се раздадат на 1 юни в 11 часа по време на празника за Деня на детето в Центъра.

Събитието бе част от мащабната инициатива на Българската федерация по тенис за популяризиране на тениса сред нови групи деца.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини