Хубавата Маша: Григор е моят любимец



10-03-2014 15:35 | Станко Димов

Кой е моят любим тенисист? Мисля, че знаете – Григор Димитров. Това каза бившата №1 в света Мария Шарапова, която участва в традиционен онлайн чат с фенове.

С отговоря си Мария Шарапова на практика категорично отхвърли някои слухове, че отношенията й с Григор Димитров са се влошили.

Преди седмица на турнира в Акапулко, Гришо участва в демонстративен двубой срещу 20-годишната канадка Южени Бушар. Двамата играха тенис на специално изградена платформа в Тихия океан, а след това обиколиха мексиканския курорт с хеликоптер.

Съвместната проява даде началото на спекулации, основно в жълтите издания в България и света, че Гришо и Мария са пред раздяла.

Иначе самият Григор Димитров, минути след като вдигна титлата в Акапулко обяви, че е получил много честитки, но една е истински важна за него – тази от „най-специалния човек”, явно визирайки Шарапова.

След като бяха няколко седмици разделени (Григор участва на турнирите в Ротердам и Акапулко, а Шарапова коментира Олимпийските игри в Сочи за местна телевизия), от началото на миналата седмица Григор и Мария са заедно в Индиън Уелс, където записаха чисти победи в първите си двубои.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини