Вавринка: Никога не съм вярвал, че ще играя финал в Големия шлем



Вавринка: Никога не съм вярвал, че ще играя финал в Големия шлем
Свързани новини
Свързани играчи
Тагове
24-01-2014 11:03

Станислас Вавринка призна, че не си е представял да достигне в кариерата си до финал в турнир от Големия шлем. Той обаче подчертава, че в момента показва най-доброто от играта си.

"Чувствам се страхотно. Невероятно е. Никога не съм вярвал, че ще достигна финал на турнир от Големия шлем в моята кариера. Това се случи и съм наистина щастлив. Работих наистина здраво през годините, за да подобря представянето си, за да стигна до големите мачове на най-големите арени по света. Сега съм на финал в Големия шлем и само мога да бъда щастлив," споделя Стан.

Вавринка отчита, че е повярвал че може да достигне финал в турнирите от топ 4, след като миналата година игра полуфинал на US Open срещу Новак Джокович.

"Знаете, че в досегашните ми мачове нямам добри постижения нито срещу Рафа, нито срещу Роджър. При всички положения изцяло швейцарски финал би бил страхотно постижение.

"Той е най-добрият играч в историята и да играя точно срещу него в първия си финал, ще е изумително," коментира Вавринка затова кой би искал да срещне в спора за трофея.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини