Ноле: Не ми е първата, нито последна загуба от Надал



07-06-2013 21:12 | Станко Димов

Новак Джокович не скри разочарованието си след загубата от Рафаел Надал на полуфиналите на "Ролан Гарос". Джокович загуби с 9:7 в решаващия пети сет след повече от 4 часа и половина игра на "Филип Шатрие". Ето какво каза световният №1 на пресконференция след двубоя.

Джокович определи сблъсъка като "невероятен" и си пожела за в бъдеще да успее да триумфира с титлата в Париж.

"Това беше невероятен мач, но съм разочарован. Поздравявам Рафаел, защото той беше много смел във важните моменти. Когато изоставаше с един гейм в петия сет, той направи невероятни удари от дъното на корта. Ето защо той е шампион тук от толкова години.

"Не очаквах лесен мач. Знаех, че трябва да се даде всичко - физически и психически, за победата. Показах най-доброто от себе си. Третият сет не ми беше добър. Бях отпаднал физически, но успях да се възстановя и след това играх много по-успешно, но това не беше достатъчно. В петия сет той направи точки с невероятни удари, а освен това сервираше много добре", коментира Ноле.

"Това не е моята първа, нито последната загуба срещу този тенисист. Исках толкова много титлата и загубата ми е разочароваща. Но това не е краят на света. Не се чувствам добре в този момент, но мисля, че все още имам време да се върна и да победя тук", добави Джокович.

СНИМКИ ОТ ДВУБОЯ!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини