Федерер за модата, големите очаквания и пресата



11-03-2013 02:18

Роджър Федерер даде любопитно интервю, в което коментира теми свързани с мода и други подобни неща извън тениса.

... затова да си публична фигура: "Спортистите често стават обект на много крайни оценки. Положителни са на единия ден, отрицателни на следващия. Бум - понякога дори атлетите изцяло биват отписвани далеч преди края на кариерата им. Има случаи, когато ми се ще да мога да променя начина, по който хората разсъждават за спортистите."

... за Ана Уинтър от сп. "Вог": "Тя обича да се грижи за мен и помага на мен и семейството ми. Ана обича моята съпруга и двете са добри приятелки през годините. Винаги мога да да разчитам на нея за неща извън света на тениса."

... за модата: "Харча доста пари за дрехи. Жена ми често пазарува и за мен. Невероятно е как винаги купува неща, които перфектно ми стават."

... за носенето на костюми: "Важното е да се чувстваш удобно в това, което носиш. В началото ми бе трудно, но сега нося най-често Prada, Dolce & Gabbana и Louis Vuitton."

... за отношенията си с пресата: "В началото ми беше трудно да вярвам на медиите. Беше ми трудно да работя с тях, особено с швейцарската преса, където не произнасяха правилно името ми. Открих, че е най-добре да бъдеш открит, но и да знаеш какво не трябва да казваш. Не че имам нещо за криене, но е трудно, когато всичко, което кажеш бива документирано."

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини