Любо Пенев (без Бойко Борисов) отново най-добър на тенис08-05-2012 13:39 | Николай Драгиев

Рекордните 79 двойки взеха участие във втория за годината турнир от КАИ Национална тенис лига за любители, аматьори и ветерани – Triple Tennis Trophy.

Сред участниците изпъкваше името на селекционера на националния отбор по футбол Любослав Пенев,  който доказа, че с ракета в ръка е не по-малко добър отколкото с топка в крака.

Перфектно време и чудесни условия съпътстваха двудневния тенис маратон на кортовете на ТК „Дипломат” в столичния квартал Горна Баня. Разделени в три групи – до 45 години, 45+ и формат смесени двойки, участниците показаха завидни умения на корта, като спокойно някои от тандемите могат да играят достойно и срещу професионалисти.

След оспорвани и интригуващи срещи бяха излъчени следните победители:

В групата до 45 г. двойката Иван Каневчев и Димитър Първов победи на финал тандема на Любо и Николай Маринови с 9:4 гейма.

В групата над 45 г. националният треньор по футбол Любослав Пенев и Иван Запрянов не дадоха никакъв шанс на съперниците си и триумфираха заслужено.

При смесените двойки първи станаха Надежда Симова и Венци Тодоров, които победиха Поли Пеева и Атанас Иванов с 9:4 гейма.

В крайна сметка всички останаха с добро настроение, с надежда за по-добро представяне на следващия турнир от КАИ Национална тенис лига за любители, аматьори и ветерани в Плевен на 2 и 3 юни.

Повече подробности за турнира (схеми, резултати, класиране) може да намерите на сайта на тенис лигата – ntl.bg.

Тенис на живо с bet-at-home.com


Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини