Head отвори врати и на Националния тенис център



08-05-2012 10:06 | Станко Димов

Head България отвори врати в сърцето на родния тенис – в обновения национален тенис център „Карслберг”. Както е известно от години насам Head са сред най-верните партньори на федерацията по тенис, като чрез програмите си ежегодно подпечатват подкрепата си към развитието на аристократичния спорт у нас.

Наред с организацията около откриването на БНТЦ, труд кипеше и в магазина на Head, който вече краси централата на родния тенис.

„Нормално е, когато една марка застава зад дадена федерация, както е в нашия случай, да получим правото да отворим магазин в централата на тази федерация. Това е съвсем логично.

Ние не разчитаме магазинът да ни носи печалба, а по-скоро искаме да е лицето на Head България, както БНТЦ „Карлсберг” е лицето на българския тенис”, коментира Елисавет Ъков, изпълнителен директор на Head България.

„С тази федерация се работи много добре, за разлика от тази преди няколко години, която не беше особено дейна. Като любител на тениса съм доволен от работата, която вършат в момента в БФТ.

Преди не сме си мечтали за този тенис център, не сме си мечтали за Турнира на шампионките, който ще приемем в следващите 3 години. Сега обаче всички тези неща са факт”, обобщи Ъков.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини