СНИМКИ: Гришо с открит урок за млади таланти



30-04-2012 19:14 | Николай Драгиев

Днес Григор Димитров и останалите му съотборници в отбора на България за Купа "Дейвис", сред които Тодор Енев и Петър Трендафилов и Димитър Кузманов, тренираха активно в Националния тенис център под ръководството на селекционера Огнян Илиев.

Освен това Димитров и Енев успяха да се включат и в открит урок за млади таланти. Той се проведе непосредствено, след като бе официално представен реновираният Национален тенис център.

СНИМКИ НА ГРИШО!

Димитров и съотборниците му бяха наградени със специални подаръци от официалните спонсори на БФТ и лично от президента Стефан Цветков.

Да поздрави момчета се отби и премиерът Бойко Борисов, който е главният виновник за огромните инвестиции в родния тенис през 2012-а година.

"Вярвам, че и след Гришо и Пиронкова ще имаме други добри тенисисти, след като правим толкова бази и кортове," обобщи Борисов.

Треньорът на националния ни тим Огнян Илиев пък обеща да даде шанс на всички свои възпитаници в следващите дни, когато отборът ни ще играе за Купа "Дейвис".

"Всички ще играят - дали на сингъл или на двойки, ще дам шанс на всеки. Гришо е в добра форма," коментира Илиев пред Тенис24.

СНИМКИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ТЕНИС ЦЕНТЪР!



 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини