Надал готов да прекъсне черната серия срещу Джокович



21-04-2012 22:38 | Станко Димов

Рафаел Надал е готов да прекъсне черната серия срещу Новак Джокович и да победи сърбина за първи път от повече от година насам. Както е известно в неделя двама ще излязат на финал в турнира от „Мастърс 1000” сериите в Монте Карло, където испанецът е шампион за последните 7 години.

„Моето усещане е, че аз имам много по-малко за губене от него”, коментира Надал в навечерието на финалния сблъсък. Притежавам всичко необходимо, за да спечеля. Това е единственото позитивно нещо, след като съм загубил 7 пъти поред от него. Сега просто няма какво да губя повече.

В следващите срещи само мога да печеля. Влизам в двубоя знаейки, че нормалното нещо е да загубя, но ще направя всичко, за да променя тази ситуация. Точно това се й опитвам да правя”, коментира Надал.

Както е известно последната победа на Надал над Джокович датира от края на сезона 2010. През миналата година двамата се срещнаха 6 пъти, само на финали, а победител излизаше Джокович. Последният им двубой беше през януари в Австралия, когато отново сърбинът вдигна триумфално ръце. 

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини