Гласувайте за Григор в анкетата за любим тенисист на АТР



10-10-2016 21:54 | Tennis24.bg

Григор Димитров бе номиниран за Любим тенисист в годишната анкета на ATP World Tour Awards на Moеt & Chandon. Почетният жител на Хасково попадна в елитната компания на още 19 супер звезди на тениса, сред които феновете могат да избират. Анкетата ще е активна до 7 ноември.

Конкуренция на Григор сред вариантите за избора са Роберто Баутиста Агут, Томаш Бердих, Марин Чилич, Пабло Куевас, Новак Джокович, Роджър Федерер, Давид Гофен, Ник Кириос, Гаел Монфис, Анди Мъри, Иво Карлович, Рафаел Надал, Кей Нишикори, Люка Пуй, Милош Раонич, Доминик Тийм, Бърнард Томич, Жо-Вилфред Цонга и Стан Вавринка.

МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ГРИГОР ДИМИТРОВ ТУК
!

Както всяка година производителят на шампанско Moеt & Chandon ще награди и най-добрия треньор на годината. Името му ще бъде обявено на 17 октомври.

Emirates пък традиционно ще наградят завършилите на върха в световната ранглиста тенисист и двойка. От авиокомпанията са подготвили приз и за най-добър млад тенисист в Топ 100, чието име ще стане ясно на 7 ноември, както и за най-прогресиралия тенисист през годината, който е преодолял болест или контузия.

Играчите пък ще определят новия носител на приза за спортсменство, носещ името на Стефан Едберг. АТР има и награда за най-благороден тенисист, като тя се дава заради приноса на благотворителните кампании на играчите. Досега с тази награда са били удостоявани Джеймс Блейк, Роджър Федерер, Карлос Моя, Нелсън Мандела и Артър Аш.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини