Гришо: Разочарован съм, но отивам в Синсинати с позитивна настройка



10-08-2014 09:56 | Николай Драганов

С разочарование, но и с позитивна настройка Григор Димитров напуска Торонто и се отправя към Синсинати, където през следващата седмица ще вземе участие в турнура от сериите "Мастърс 1000" Western & Southern Open.

 

Димитров изигра три великолепни и много драматични двубоя срещу Доналд Йънг, Томи Робредо и Кевин Андерсън в Торонто, след което отстъпи на Жо-Вилфред Цонга в два сета.

 

"Не е лесно след такава загуба, имайки предвид, че изиграх толкова добър мач вчера", заяви Димитров след поражението от Цонга, в което Гришо просто изглеждаше психически и физически претоварен от дългата и драматична седмица.

 

"Считам, че той (Цонга) изигра добър мач, но аз просто не вдигнах летвата много високо", призна българинът.

 

"Въпреки това, ще трябва да извлека позитивите от тази седмица. Чувствам се добре, отивайки в Синсинати. Няма дори за секунда да склоня глава след поражението тук, защото това е прогрес за мен. Разбира се, оставам разочарован от загубата. Не мога да скрия това, но трябва да мисля позитивно", заключи Гришо.

 

В Синсинати Григор Димитров отново ще стартира от втори кръг, а негов съперник там ще бъде мощният поляк Йежи Янович или квалификант. 

 

Прочетете повече за жребия в Western & Southern Open тук.

 



 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини