ВИДЕО: Пътят до "Ролан Гарос" с Григор Димитров



01-06-2013 12:48 | Николай Драганов

Днес около 18:00 часа българско време Григор Димитров ще излезе за четвърти път в мач срещу Новак Джокович, а този път арена на техния сблъсък е Централният корт на "Ролан Гарос".

 

При първите си две срещи сърбинът постигна сравнително лесни победи, но преди няколко седмици на турнира в Мадрид Гришо хвърли бомбата, като надигра Джокович и окончателно попадна под светлините на прожекторите.

 

Младият българин все по-често е търсен за интервюта и участие в различни предавания от света на тениса, а днес бе гост и в рубриката "Пътят до "Ролан Гарос" на официалния сайт на турнира.

 

По време на краткото интервю, проведено в кола на път за хотела, Гришо отговаря на въпроси, които многократно са му били задавани, като това дали има ритуал преди важен двубой, как гледа на сравнения с Роджър Федерер. Димитров е помолен и да облече дъждобран, като опит за ритуал против непрекъснатите валежи в Париж.

 

"Вече си сравнително зрял - на 21 години, но колко зрял си за тениса", пита водещият нашето момче. "Тенисът е работа. Но ти трябва повече време, повече отдаденост, за да разбереш играта. Когато стигнеш до там, че да можеш да се наречеш зрял както извън корта, така и на него, това си постигнал нещо", уточнява Димитров и признава, че той самият още не е постигнал това.

 

Ето и видео от краткото интервю в автомобила на официалния сайт на турнира:

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини