Гришо вече се радва на семейните гозби в България



26-04-2012 19:45 | Николай Драгиев

Григор Димитров вече се завърна в България. И то по-специално в родното Хасково. За радостната вест се похвали самият той във Фейсбук.

"В следващите няколко дни ще съм вкъщи. Мама приготвя страхотна гозба. През следващата седмица ще бъда в София за Купа "Дейвис"," написа Димитров.

Най-вероятно утре Димитров ще се включи в лагера на националния отбор, воден от капитана Огнян Илиев. Самите двубои ще се проведат между 2-5 май в Националния тенис център в София.

Капитанът на отбора на България за Купа „Дейвис” Огнян Илиев и неговият помощник Димитър Господинов ще съберат на лагер своите избраници на 27 април в Българския национален тенис център „Карлсберг”.

Илиев е повикал Григор Димитров, Димитър Кутровски, Димитър Кузманов, Тодор Енев, Петър Трендафилов и Динко Халачев.

Общо 13 отбора ще играят за Купа „Дейвис” в София. Останалите са: Албания, Андора, Армения, Грузия, Гърция, Исландия, Литва, Македония, Малта, Норвегия, Сан Марино и Черна гора.

Съставите ще бъдат разделени на четири групи. Победителите в тях се класират за плейофите, а спечелилите в тях се изкачват във втора група на Евро-африканската зона на турнира.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини